Byggeteknisk rådgivning

Fokus på energibesparende og bæredygtige løsninger

Byggeteknisk rådgivning

Uvildig energirådgivning der kan betale sig

Ved at energioptimere din bolig, ejendom eller virksomhed, opnår du besparelser på dit varme/el-regnskab.

At energioptimere kan kræve en stor investering. Derfor er det ikke ligegyldigt hvor du vælger at begynde. Vi synliggør hvilke investeringer der kan svare sig og beregner tilbagebetalingstider, samt rådgiver om økonomisk tilskud til div. tiltag, som ellers kan være vanskeligt at gennemskue da tilskudsmulighederne ændres jævnligt.

Hos EnergiOptimo rådgiver vi dig ikke blot om med et forslag til EN energiløsning, men bestræber os på at yde dig den bedste rådgivning således at du kan vælge den BEDSTE energiløsning, og med en prioriteret rækkefølge ved flere løsninger opnår du de største besparelser.

Vores mission er at gøre en forskel.
Ved at energioptimere sparer du penge, og reducerer co2 udledningen og afgiver dermed et grønnere mere bæredygtigt aftryk på miljøet.

For virksomheder er der også stor værdi i “bæredygtig branding”. Et brand er en følelsesmæssig merværdi, der differentierer ét produkt fra konkurrentens, og hvis du som virksomhed er blevet mere bæredygtig, er der ingen skam i at skilte stort med det. Med mere og mere fokus fra forbrugere og stat på bæredygtighed, kan energioptimering af din virksomhed øge din omsætning.

Lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne for at energioptimere dit hjem eller virksomhed.

Kontakt os i dag