— Kort om os —

Vores profil

Og få mere at vide

Byggeteknisk rådgivning

Hos EnergiOptimo tilbyder vi byggeteknisk rådgivning med fokus på energibesparende og bæredygtige løsninger. Vi energimærker bygninger og udarbejder energirammer, og derudover tilbyder vi sammen med vores samarbejdspartnere blowerdoor-test af boliger. Firmaet er fra 2019, og alle medarbejdere har mange års erfaring inden for energibesparende og bæredygtige løsninger hos hjem og virksomheder.

Hos EnergiOptimo rådgiver vi dig ikke blot med et forslag til EN energiløsning, men bestræber os på at yde dig den bedste rådgivning, således at du kan vælge den BEDSTE energiløsning – og med en prioriteret rækkefølge ved flere løsninger opnår du de største besparelser.

I dialog med kunden tænker vi også dine prioriteter ind i projekter, og vi har samtidig fokus på det æstetiske udtryk samt indeklima og løsninger hertil.

Vores mission er at gøre en forskel.
Ved at energioptimere sparer du penge, og du reducerer CO2-udledningen og afgiver dermed et grønnere og mere bæredygtigt aftryk på miljøet. Et sundt indeklima er også vigtigt. Det er i hjemmet, hvor vi har vores frirum, er sammen med familien og kobler fra. Et godt indeklima giver mere velvære, og hjemmet bør være et rart sted at opholde sig.

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ønsker at høre mere om vores ydelser. Vi dækker alle brofaste øer i Danmark.

Profilbillede af Jan Strømsted-Nielsen direktør for Energioptimo IVS
— Direktør —

Jan Strømsted-Nielsen

Siden firmaets opstart har Jan Strømsted-Nielsen været direktør hos EnergiOptimo. Han har mange års erfaring inden for energimærkning og rådgivning, og han stræber altid efter at finde de mest grønne og bæredygtige løsninger til hjemmet.

Certificerede energikonsulenter

Vi udarbejder energimærker af små og store ejendomme, både på nybyggeri i forbindelse med færdigmeldelse af byggesager, samt energimærker af eksisterende byggeri, eksempelvis i forbindelse med salg af ejendom. Vi har fokus på kvalitet, effektivitet, ledelse, og ikke mindst kundetilfredshed.

EnergiOptimo er ISO 9001:2015-certificeret. ISO 9001:2015-certificering er et system, der sikrer forbedrede arbejdsgange i virksomheden, et højt dokumenterbart kvalitetsniveau og løbende forbedringer af processer og produktivitet.

ISO 9001-certificeringen er et internationalt anerkendt kvalitetsledelsessystem, der forpligter virksomheden til at arbejde systematisk med sikring af kvalitet i alle de services, virksomheden leverer til kunderne.

Arkitekttegnet hus som er blevet energimærket

Har du brug for energimærke?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om energimærkning og vores andre ydelser, er du velkommen til at kontakte os.

Vi udfører også energimærkning af større virksomheder og erhverv. Kontakt os for at få et tilbud!

Sponsor for de Danske Hospitalsklovne

Hos EnergiOptimo er vi glade for at være officiel klovnesponsor for Danske Hospitalsklovne.

Danske Hospitalsklovne gør en kæmpe forskel for børn og unge, der er ramt af sygdom, ved at besøge og hjælpe dem, når de er indlagt på hospitalet, psykiatriske afdelinger eller befinder sig på institutioner inden for specialområdet. De er der, som de venner børnene

Vi er stolte af at få lov til at bidrage til arbejdet med at styrke livsglæden og livsmodet hos sygdomsramte børn i hele landet.

Læs mere om de Danske Hospitalsklovne her.