Byggeteknisk rådgivning

– Fokus på energibesparende og bæredygtige løsninger

 

Vi tilbyder byggeteknisk rådgivning, med fokus på energibesparende og bæredygtige løsninger. Hos EnergiOptimo rådgiver vi dig ikke blot, med et forslag til EN energiløsning, men bestræber os på at yde dig den bedste rådgivning således at du kan vælge den BEDSTE energiløsning, og med en prioriteret rækkefølge ved flere løsninger opnår du de største besparelser. I dialog med kunden tænker vi også dine prioriteter ind i projekter, og har samtidig fokus på det æstetiske udtryk, samt indeklima og løsninger hertil.

Vores mission er at gøre en forskel.
Ved at energioptimere sparer du penge, og reducerer CO2 udledningen og afgiver dermed et grønnere mere bæredygtigt aftryk på miljøet. Et sundt indeklima er også vigtigt. Det er i hjemmet vi har vores frirum, er sammen med familien, og kobler fra. Et godt indeklima giver mere velvære, og hjemmet bør være et rart sted at opholde sig.

Certificerede Energikonsulenter…

Vi udarbejde energimærker af små og store ejendomme, både på nybyggeri i forbindelse med færdigmeldelse af byggesager, samt energimærker af eksisterende byggeri eksempelvis i forbindelse med salg af ejendom. 

Vi har fokus på kvalitet, effektivitet, ledelse, og ikke mindst kundetilfredshed

EnergiOptimo er ISO 9001:2015-certificeret.

ISO 9001:2015-certificering

ISO 9001-certificeringen er et internationalt anerkendt kvalitetsledelsessystem, der forpligter virksomheden til at arbejde systematisk med sikring af kvalitet i alle de services, virksomheden leverer til kunderne. Se vores certificering her.

ISO 9001:2015-certificering er et system der sikrer forbedrede arbejdsgange i virksomheden, et højt dokumenterbart kvalitetsniveau og løbende forbedringer af processer og produktivitet.