— energimærkning af små og store ejendomme —

Energimærkning af offentlige bygninger

Og få mere at vide

Energimærkning af offentlige bygninger

Energimærkning af offentlige bygninger er lovpligtigt. Offentlige bygninger omfatter bygninger, der ejes eller bruges af offentlige institutioner. Alle nyopførte offentlige bygninger over 60 m2 skal energimærkes, før de bliver meldt færdig eller bliver taget i brug. Når en offentlig bygning på 60-250 m2 er energimærket første gang, er der kun krav om energimærkning, hvis bygningen skal sælges eller udlejes. 

I offentlige bygninger skal energimærket være synligt for brugerne af bygningen. Desuden skal alle ministerier offentliggøre energimærkerne og energimærkningsrapporter for ministerierne mv. på deres hjemmeside.

Offentlige bygninger over 250 m2

Alle offentlige bygninger over 250 m2 skal energimærkes regelmæssigt. Energimærket er gyldigt i 10 år. Energimærkningen skal fornys senest ved udløbet af denne periode.

Bliv kontaktet af en professionel energirådgiver

Hvis du overvejer at bygge en ny bolig eller et nyt erhvervsbyggeri, kan du drage stor fordel af at kontakte en professionel energirådgiver. Som professionelle energirådgivere kan vi hjælpe dig med at sikre, at din bygning er så energieffektiv og bæredygtig som muligt.

 Vi har omfattende viden om de nyeste energikrav og teknologier, og vi kan hjælpe dig med at forstå, hvordan de påvirker dit nybyggeri. 

Kontakt os i dag for at lære mere om, hvordan vi som professionel energirådgiver kan hjælpe dig med at opnå en mere energieffektiv og bæredygtig bygning. Vores team er klar til at hjælpe dig med alle dine spørgsmål og behov.

Har du brug for energimærke?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om energimærkning og vores andre ydelser, er du velkommen til at kontakte os.

Vi udfører også energimærkning af større virksomheder og erhverv. Kontakt os for at få et tilbud!