— Fokus på energibesparende og bæredygtige løsninger —

Byggeteknisk rådgivning

Og få mere at vide

Uvildig energirådgivning, der kan betale sig

Vi tilbyder byggeteknisk rådgivning af din bolig, ejendom og virksomhed, hvor du kan opnå besparelser på dit varme/el-regnskab.

At energioptimere kan kræve en stor investering. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvor du vælger at begynde. Vi synliggør hvilke investeringer, der kan svare sig og beregner tilbagebetalingstider samt rådgiver om økonomisk tilskud til div. tiltag, som ellers kan være vanskeligt at gennemskue, da tilskudsmulighederne ændres jævnligt.

Hos EnergiOptimo rådgiver vi dig ikke blot om et forslag til EN energiløsning, men bestræber os på at yde dig den bedste rådgivning, således at du kan vælge den BEDSTE energiløsning, og med en prioriteret rækkefølge ved flere løsninger opnår du de største besparelser. Vi kan enten hjælpe med at lave energimærke til din bolig, hvor vi fungerer som en kontrollant, eller vi kan rådgive og fortælle, hvordan husene skal bygges for, at de kan blive godkendt.

Vores mission er at gøre en forskel.
Ved at energioptimere sparer du penge og reducerer CO2-udledningen, og du afgiver dermed et grønnere og mere bæredygtigt aftryk på miljøet.

For virksomheder er der også stor værdi i “bæredygtig branding”. Et brand er en følelsesmæssig merværdi, der differentierer ét produkt fra konkurrentens, og hvis du som virksomhed er blevet mere bæredygtig, er der ingen skam i at skilte stort med det. Med mere og mere fokus fra forbrugere og stat på bæredygtighed, kan energioptimering af din virksomhed øge din omsætning.

Det er også muligt at få tilskud fra Energistyrelsen, hvis du energioptimerer dit hus. Læs mere om dette her.

Lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne for at energioptimere dit hjem eller virksomhed.

Har du brug for energimærke?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om energimærkning og vores andre ydelser, er du velkommen til at kontakte os.

Vi udfører også energimærkning af større virksomheder og erhverv. Kontakt os for at få et tilbud!