— Fokus på energibesparende og bæredygtige løsninger —

Byggeteknisk rådgiver

Spar penge og energioptimer din bolig el. virksomhed i dag med en effektiv byggeteknisk rådgiver

Og få mere at vide

Uvildig energirådgivning, der kan betale sig

Effektiv byggeteknisk rådgiver

Vi tilbyder som byggeteknisk rådgiver at vejlede dig om miljømæssige krav og lovkrav til din bolig, ejendom og virksomhed.

Vi rådgiver både om de miljø- og energimæssige krav til nybyg, men det kan også være i forbindelse med eksempelvis ‘Ændring af anvendelse’ i eksisterende huse.

Det kan fx være, hvis man gerne vil inddrage en tidligere garage til boligareal, og dermed tilføje et ekstra værelse og kvadratmeter til ens hus. I sådan et tilfælde er det vigtigt at kende både de miljømæssige krav, der er til ombygningen – og ligeledes at kende til de mulige energioptimeringer, der kan udføres i forbindelse med byggeriet.

Hos EnergiOtpimo er vores beregninger altid lavet efter godkendte og anerkendte beregningsmetoder (SBi anvisning 213).

EnergiOptimo er rådgivende om miljøkrav og lovkrav til fx bebyggelsesprocent på matriklen og kan vejlede om nødvendige byggetilladelser og lignende. EnergiOptimo er ikke udførende på det efterfølgende byggeri.

Energioptimering

Vi tilbyder også rådgivning om, hvordan du kan opnå besparelser på dit varme/el-regnskab

At energioptimere kan kræve en stor investering. Derfor er det ikke ligegyldigt, hvor du vælger at begynde. Vi synliggør hvilke investeringer, der kan svare sig og beregner tilbagebetalingstider samt rådgiver om økonomisk tilskud til div. tiltag, som ellers kan være vanskeligt at gennemskue, da tilskudsmulighederne ændres jævnligt.

Hos EnergiOptimo rådgiver vi dig ikke blot om et forslag til EN energiløsning, men bestræber os på at yde dig den bedste byggetekniske rådgivning, således at du kan vælge den BEDSTE energiløsning, og med en prioriteret rækkefølge ved flere løsninger opnår du de største besparelser.

Vi kan enten hjælpe med at lave energimærke til din bolig, hvor vi fungerer som kontrollant, eller vi kan rådgive om, hvordan husene skal bygges for, at de kan blive godkendt.

Vores mission er at gøre en forskel

Ved at energioptimere sparer du penge og reducerer CO2-udledningen, og du afgiver dermed et grønnere og mere bæredygtigt aftryk på miljøet.

For virksomheder er der også stor værdi i “bæredygtig branding”. Et brand er en følelsesmæssig merværdi, der differentierer ét produkt fra konkurrentens, og hvis du som virksomhed er blevet mere bæredygtig, er der ingen skam i at skilte stort med det. Med mere og mere fokus fra forbrugere og stat på bæredygtighed, kan energioptimering af din virksomhed øge din omsætning.

Det er også muligt at få tilskud fra Energistyrelsen, hvis du energioptimerer dit hus. Læs mere om dette her.

Lad os tage en uforpligtende snak om mulighederne for at energioptimere dit hjem eller virksomhed.

Har du brug for energimærke?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om energimærkning og vores andre ydelser, er du velkommen til at kontakte os.

Vi udfører også energimærkning af større virksomheder og erhverv. Kontakt os for at få et tilbud!