— Trykprøvning —

Blowerdoor

Og få mere at vide

Tæthedstest i boliger

Hvordan fungerer en trykprøvning?
Hos EnergiOptimo tilbyder vi tæthedstestved brug af blowerdoor til din bolig for at undersøge, hvor stort luftskiftet er, og hvilke eventuelle utætheder, der skal forbedres. Dette gør vi i samarbejde med vores dygtige samarbejdspartnere.

Ved en trykprøvning laver vi i første omgang undertryk i huset og ser, hvor stort luftskiftet er. Hvis det er fint i forhold til bygningsreglementet, kører vi testen igennem og udfærdiger en rapport. Er der for stort luftskifte, finder vi de steder, hvor problemet er, således at det er helt klart hvilke utætheder, der skal udbedres: En blowerdoor test. Efter dette er udbedret, foretages en ny test efter samme koncept.

Priser fra 2.200 kr. ekskl. moms.

  • Få et pakketilbud på 4.400 kr. ekskl. moms på trykprøvning og energimærkning!

Bygningsreglement
Krav om tæthed BR18 §263. Vejledning om tæthed BR18 1.10
”Trykprøvning af bygninger gennemføres i henhold til DS/EN ISO 9972 Bygningers termiske ydeevne – Bestemmelse af bygningers luftgennemtrængelighed – Prøvningsmetode med overtryk skabt af ventilator. Kravene eftervises ved brug af Metode 3 i DS/EN ISO 9972”.

Har du brug for energimærke?

Har du spørgsmål, eller ønsker du at høre mere om energimærkning og vores andre ydelser, er du velkommen til at kontakte os.

Vi udfører også energimærkning af større virksomheder og erhverv. Kontakt os for at få et tilbud!